Leuk dat je er bent! In ons restaurant is plek voor iedereen, van jong tot oud! Voor ieder wat wils op elk tijdstip van de dag. We zijn dagelijks geopend voor ontbijt, lunch, borrel, koffie met een taartje en natuurlijk voor diner! Heb je allergieën of speciale (dieet)wensen? Laat het ons even weten, dan helpen we je graag!
olijfolie | grof zeezout | roomboter
verschillende hammetjes uit de regio en worstjes van worstig & dorstig | crackers | vijgenchutney
2 tot 3 personen (4 tot 6 personen voor 16,50)
Wist je dat je onze voorgerechten ook als tussengerecht kunt bestellen? Zo stel je zelf je 3- of 4 gangen diner samen!
parmezaan | truffelmayo | krokante uitjes | gedroogde kappertjes
oosters gemarineerd | grapefruit | wasabi | pistache
perzik | hot honey |pijnboompitten | crostini
miso | beukenzwam | knoflook-sesammayo
van Brömmels | krokante bitterbal | perenchutney
krokante kip | kewpie mayo | japanse komkommer salade
Extra pittig? Ga dan eens voor de pittige Koreaanse marinade!
filipijnse 'skewers' | ananas chutney
kerrieroom
van rund | cornbread | aardappel mousseline
gemarineerde saffraanbonen | wittewijnsaus
pompoen | muffin | eendenloempia | soja
aardappelwafel | limoenmayo | parmezaan | crème fraîche
bloemkool | licht pittige curry
saus van zwarte knoflook | tapenade van paddenstoelen | aardappel mousseline
paksoi | yoghurtdressing | tomatensalsa
in tandoorikruiden | spicy cheddarsaus | walnoothummus
paddenstoelen | pecorino | linguine | truffel
In mei laten we je kennismaken met een menu vol verrassingen uit het seizoen en met de witte asperges in het bijzonder! Naast het volledige menu is het ook mogelijk om de gerechten ‘los’ te bestellen.
*We serveren de gekookte asperges in het hoofdgerecht met een lichte bite, ofwel ‘beetgaar’, wil je ze liever verder gegaard? Geef dit van tevoren even aan bij een van onze collega’s!
VOOR
Asperge met lardo (Italiaans spek) en burrata, roze grapefruit, granaatappel
TUSSEN
Heilbot beurre blanc van grapefruit, crème en chips van knolselderij en witte choco, crumble van zwarte olijven
HOOFD
Asperges* met naar keuze zalm, beenham of aubergine, Hollandaise en een eitje
DESSERT
Mousse van cheesecake, gepocheerde rabarber, gel van rabarber, gekarameliseerde hazelnoten
met mayo
met truffelmayo
met truffelmayo | spekjes | uitjes
tomaat | feta | olijven | croutons
passievrucht caramel | espresso ganache
aardbei | amandel | meringue
passievrucht | kokos | mango-gelei | ananas
wisselende binnen- en buitenlandse kazen
© Café Restaurant De Zwaan 2025 – Alle rechten en prijzen voorbehouden | Ontwerp & Realisatie: Bij Dageraad Winterswijk.