Wooldstraat 6, Winterswijk  +31 0543 - 512.300
RESERVEREN

Lieve Gasten,

Wat zijn we ontzettend blij dat we jullie vanaf 1 juni weer mogen ontvangen in ons restaurant! We moeten, zoals vast bij jullie bekend, wel een aantal aanpassingen doen, waarover we jullie graag willen informeren. We hopen op jullie begrip!

BINNEN

Voor binnen is het noodzakelijk om te reserveren, Je kunt voor binnen reserveren voor lunch en diner. Bij binnenkomst kunnen we je vragen naar je gezondheid en die van je tafelgenoten. We hopen dat je hiervoor begrip hebt.

HIGH TEA, HIGH WINE of BORRELEN?
Wil je reserveren voor high tea, high wine of borrel of heb je andere vragen? Bel ons even voor de mogelijkheden!

TERRAS

Op het terras mag je gewoon aan komen lopen. We vragen je vriendelijk om je even te melden bij onze buiten-balie zodat we je naar een schoon tafeltje kunnen brengen! Je krijgt schone menukaarten en een schoon peper- en zout setje wanneer je plaats neemt!

SLUITINGSTIJD

Gezien de situatie zullen we op sommige momenten misschien eerder een ‘laatste ronde’ inschenken. Dit om de veiligheid op sommige momenten te waarborgen.

HYGIENE

We hopen dat je begrip hebt voor de situatie, en voor het feit dat we op dit moment wat restricties moeten toepassen! Natuurlijk hebben we voldoende aanpassingen om de hygiëne te waarborgen, zo staat er op het terras een handwasunit en kun je je handen desinfecteren bij de desinfectie zuilen.

BETALEN

Betaal zoveel mogelijk contactloos met PIN. Dit doen we zodat we handcontact vermijden. Wel zo veilig!

WE GAAN HET SAMEN DOEN!

We proberen zo veel mogelijk te waarborgen wat wel en niet mag en vragen jou om ons daarbij te helpen. Het zou ontzettend jammer zijn voor alle ondernemers als we over een tijdje weer dicht zouden moeten. Let dus zelf goed op de 1,5 afstand van de andere bezoekers en het betalen met PIN.

Lieve Groetjes,
Gonnie, Carlijn en team de Zwaan