Wooldstraat 6, Winterswijk  tel: 0543 - 512.300
WIST JE DAT?

Wist je dat we nog veel meer doen?

Je kunt bij ons al je wensen bespreken, maar we kunnen je ook een handje helpen!
We laten je graag een aantal opties zien;

Walking Dinner

Een gezellige, informele setting van een diner! Je krijgt verschillende warme en koude gerechtjes ter grootte van een voorgerecht die je op de hand kan eten! Leuk om te doen als je iets te vieren hebt!

Feestje ‘Boven’

We hebben boven ons restaurant een toplocatie om iets te vieren! Word je 25, 50 of 60? Ach, ook al ben je niet jarig, elke dag is een reden voor een feestje! We kunnen je helpen met een buffet, maar ook voor een avondfeest met een hapjesbuffet!

Vergaderen

Onze zaal ‘Boven’ is niet alleen geschikt voor feestjes, maar ook om te vergaderen met een groep vanaf 10 personen. Wil je met een kleiner groepje vergaderen? Dat kan natuurlijk ook in ons restaurant!

Samen bij de haard

Ben je met een gezelschap tot circa 30 personen? Dan is onze hoek bij de haard de uitgelezen plek om samen iets te vieren of gezellig te borrelen! Naar wens met koude en warme hapjes of een klein buffetje!

We staan natuurlijk altijd open voor je eigen idee of wens! Spreek ons even aan om een afspraak te maken met Gonnie of Carlijn en vraag naar de mogelijkheden!